Jump to content

Skąd pobrać 3ds max 4

Recommended Posts

Guest ReVolution
Posted

Tak jak w temacie poszukuję 3DS MAX 4.z góry thx!

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

...pewnie czas się zatrzymał albo jakieś fajkowane wieści o darmowej werscji ;)

Zciągnij sobie triala ze strony autodesku tak jak doradzają.

Posted

serwus :)

wezcie pod uwage , ze czasem czlowiek otwiera stare projekty, do ktorych mial okreslone pluginy, i moze byc problem z przewaleniem czegos takiego do maxa o siedem wersji nowszego. Niektore pluginy sa wrecz nieosiagalne. pozmieniala sie tez technologia, a wystarczy ze ktos potrzebuje wyrenderowac w wiekszej rozdzialce cos, bo mial robione np. pluginem organica. ( metabale).

Odnosnie pytania , to moze byc trudno z tym , bo wydaje mi sie ze wtedy byla troche inna polityka autodesku. ( bo zakladam ze wtedy byl to juz autodesk, a nie Kinetix).

W nieoficjalnym obiegu p2p powinno sie cos takiego pewnie znalezc, ale moze byc ciezko.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

• Like 1
Posted

serwus :)

FAlcom - tez pamietam te czasy ( jeszcze od maxika 2 ) , tylko juz mi sie pomieszaly te zmiany wlascicieli maxa.

Najwazniejsze , zeby sie wypowiedzial tworca tego watku - byloby wiadomo o co chodzi - i bysmy pomogli :)

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Posted (edited)

Witam wszystkich!

A ja miałbym prośbę o 3ds Max 6 (może być trial), w szkole uczymy się właśnie na tej wersji a w domu mam 3d Max 9. Problem jest taki, że projekty zrobione w domu nie dają otworzyć się w szkole :/ W google trudno znaleźć bo starsze wersje programów są usówane z bazy google.

Pozdrawiam!!

Już nie trzeba, znalazłem :)

Edited by bugi89