rynio1982 Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 (edytowane) PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ Z REGULAMINEM I ZMIENIĆ NAZWĘ WĄTKU!! // REGULAMIN // Wymodelowałem ot coś takiego wiem że nie jest to cudo ale jak na moje dotychczsowe prace ta jest w miarę, cały czas staram się coś zmieniać i poprawiać. Wiem że zaraz będziecie po mnie jechac ale niestety dopiero zaczynam konkretniej bawić się maxem. Edytowane 7 Wrzesień 2008 przez naeq
JmTm00 Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 narazie proporcje leżą: zlewy są za nisko wydaje mi sie, i chyba przygruba jakieś hm?
tombas Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 toalety też za nisko...chybaże to w przedszkolu ?? :)
rynio1982 Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Napisano 5 Wrzesień 2008 (edytowane) ok poprawię to już pracuje nad nowym zlewem :) poprawione zmieniony zlew i muszle oraz wszystko osadziłem troche wyżej. i wersja silent hill :D Edytowane 6 Wrzesień 2008 przez rynio1982
Yasutoco Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 wersja silent hill troche niedopracowana... szczególnie UV. Do tego mało przypomina SH, tam to troche innaczej wyglądało, albo tylko mi sie wydaje... w czystej wersji popracuj nad modelami.
piotrek Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Dziwne te modele jakieś. Znajdź sobie jakieś referencje i przy ich pomocy modeluj. Jeśli chcesz się bawić teksturami, popracuj nad mapowaniem, bo np. umywalki na wersji oteksturowanej wyglądają okropnie.
rynio1982 Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 Jeśli chcesz się bawić teksturami, popracuj nad mapowaniem, bo np. umywalki na wersji oteksturowanej wyglądają okropnie. Ta tekstura była nałożona tak na szybko, nie bawiłem się w ustawianie tekstury te umywalki też odrazu rzuciły mi się w oczy po renderze. Faktycznie modelowałem w czarno bez pomocy fotek dlatego te modele nie wyglądaja na realistyczne. Dzięki za sugestie.
Rekomendowane odpowiedzi