Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ Z REGULAMINEM I ZMIENIĆ NAZWĘ WĄTKU!! // REGULAMIN //

Wymodelowałem ot coś takiego wiem że nie jest to cudo ale jak na moje dotychczsowe prace ta jest w miarę, cały czas staram się coś zmieniać i poprawiać. Wiem że zaraz będziecie po mnie jechac ale niestety dopiero zaczynam konkretniej bawić się maxem.

azienkaagr1.th.jpg

Edytowane przez naeq

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

narazie proporcje leżą: zlewy są za nisko wydaje mi sie, i chyba przygruba jakieś hm?

Napisano
  • Autor

ok poprawię to już pracuje nad nowym zlewem :)

poprawione zmieniony zlew i muszle oraz wszystko osadziłem troche wyżej.

azienkaag0.th.jpg

i wersja silent hill :D

wcsilenthilldy3.th.jpg

Edytowane przez rynio1982

Napisano

wersja silent hill troche niedopracowana... szczególnie UV. Do tego mało przypomina SH, tam to troche innaczej wyglądało, albo tylko mi sie wydaje...

w czystej wersji popracuj nad modelami.

Napisano

Dziwne te modele jakieś. Znajdź sobie jakieś referencje i przy ich pomocy modeluj.

Jeśli chcesz się bawić teksturami, popracuj nad mapowaniem, bo np. umywalki na wersji oteksturowanej wyglądają okropnie.

Napisano
  • Autor
Jeśli chcesz się bawić teksturami, popracuj nad mapowaniem, bo np. umywalki na wersji oteksturowanej wyglądają okropnie.

Ta tekstura była nałożona tak na szybko, nie bawiłem się w ustawianie tekstury te umywalki też odrazu rzuciły mi się w oczy po renderze. Faktycznie modelowałem w czarno bez pomocy fotek dlatego te modele nie wyglądaja na realistyczne. Dzięki za sugestie.