Napisano 20 Luty 200421 l Witam! Jestem tutaj nowy, a moja przygoda z 3ds maxem również zaczeła się niedawno. Prosze Was o wyrażenie opini na temat mojego pierwszego modelu, który oczywiscie nie jest jeszcze skonczony, ale mam nadzieje że go kiedyś skoncze :P
Napisano 20 Luty 200421 l Witam na forum [piwo] Troszke przesadziles ze smooth\'em, i przydaloby sie wiecej szczegolow. Ale jak na poczatki to dobrze. Pozdrawiam
Napisano 20 Luty 200421 l Radziłbym najpierw popracować nad projektem, a następnie brać się za modelowanie... Teraz model wygląda kiepsko...co tu mówić... Wiem, że to początki, ale zawsze trzeba sobie belkę wyżej podnieść...:P Zdecydowanie za mało szczegółów i ogromna bioniczność...Popraw to (na ile możesz...) Pozdr
Napisano 20 Luty 200421 l Ehhh niestety macie racje,,, model za prosty no i straszliwie pozaokraglany,,, mi to wyglada na 10 min pracy, troche za malo jak na dobra pracke,,, poszukaj w necie jest duzo takich prac, statki czesto maja wiele szczegolow, pozdrawiam i czekajm na dallesze screny
Napisano 21 Luty 200421 l Autor Hmmm, szczegóły, żebym ja wiedział jakie szczegóły lolololol.... :D Radziłbym najpierw popracować nad projektem, a następnie brać się za modelowanie... Falcrum, chyba masz racje, chyba zaczne od nowa prace, ale własnie zrobie najpierw jakiś projekt :) Bo w sumie to powstało przez przypadek :P A co do smooth\'a to chyba lepiej wyglada jak nie jest kanciasty :cool: Pozdrawiam
Napisano 21 Luty 200421 l Owszem czasami potrzebne są płynne a nie ostre przejścia, ale ten twój pojazd wygląda jakby był z plasteliny.
Napisano 29 Luty 200421 l wpisz w grafice na google: starship -wiele inspiracji takich jak ten kultowy \"stateczek\" chyba juz wiesz o jakiego typu szczegóły nam chodzi
Napisano 29 Luty 200421 l Mam nadzieję, że się nie zraziłeś i zaraz rozpoczniesz nowy projekt :) Spróbuj wykonać jaiś model według planów...z czasem zdobedziesz doświadczenie :) Pozdr