Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Jestem tutaj nowy, a moja przygoda z 3ds maxem również zaczeła się niedawno.

Prosze Was o wyrażenie opini na temat mojego pierwszego modelu, który oczywiscie nie jest jeszcze skonczony, ale mam nadzieje że go kiedyś skoncze :P

statek4.jpg

spacefighter.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam na forum [piwo]

Troszke przesadziles ze smooth\'em, i przydaloby sie wiecej szczegolow. Ale jak na poczatki to dobrze.

Pozdrawiam

Napisano

Radziłbym najpierw popracować nad projektem, a następnie brać się za modelowanie...

Teraz model wygląda kiepsko...co tu mówić...

Wiem, że to początki, ale zawsze trzeba sobie belkę wyżej podnieść...:P

Zdecydowanie za mało szczegółów i ogromna bioniczność...Popraw to (na ile możesz...)

Pozdr

Napisano

Ehhh niestety macie racje,,, model za prosty no i straszliwie pozaokraglany,,, mi to wyglada na 10 min pracy, troche za malo jak na dobra pracke,,, poszukaj w necie jest duzo takich prac, statki czesto maja wiele szczegolow, pozdrawiam i czekajm na dallesze screny

Napisano
  • Autor

Hmmm, szczegóły, żebym ja wiedział jakie szczegóły lolololol.... :D

Radziłbym najpierw popracować nad projektem, a następnie brać się za modelowanie...

Falcrum, chyba masz racje, chyba zaczne od nowa prace, ale własnie zrobie najpierw jakiś projekt :) Bo w sumie to powstało przez przypadek :P A co do smooth\'a to chyba lepiej wyglada jak nie jest kanciasty :cool:

Pozdrawiam

Napisano

Owszem czasami potrzebne są płynne a nie ostre przejścia, ale ten twój pojazd wygląda jakby był z plasteliny.

Napisano

wpisz w grafice na google: starship -wiele inspiracji takich jak ten kultowy \"stateczek\"

falcon.jpg

chyba juz wiesz o jakiego typu szczegóły nam chodzi

Napisano

Mam nadzieję, że się nie zraziłeś i zaraz rozpoczniesz nowy projekt :)

Spróbuj wykonać jaiś model według planów...z czasem zdobedziesz doświadczenie :)

Pozdr