Zuczus Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 (edytowane) Ok, finał. Co prawda nie jest tak dopracowany jak bym chciał, ale już nie zdążę więc wrzucam :) a tutaj link do nieco większej wersji: http://i25.photobucket.com/albums/c55/Zuczus/Concept%20Art/koszmarfinalduzy.jpg Edytowane 28 Wrzesień 2008 przez Zuczus
miriam Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Witam W Challenge Corner :) niezły szkic. Powodzenia. //Pozdr.
Zuczus Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Napisano 8 Wrzesień 2008 dziękuję bardzo za powitanie i cieszę się, że się podoba :) czas na update... wszelkie uwagi mile widziane pozdrawiam
rosikowski Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Coś mi się wydaje że też mógłbyś lekko poprawić pozę ... i może trochę urozmaicić postać... sam nie wiem... chmmm ... podoba mnie się też ...;]
atheg Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Pozycja jest moim zdaniem fajna, wykoslawiona taka. Swietny tez jest technicznie i podoba mi sie kolorystyka. Przy takich monstrach zawsze mam lekka obawe jak beda wygladaly w innym ujeciu bo w sumie nie wiadomo co sie tam czego trzyma :) Ale z niecierpliwoscia czekam jak sobie z tym poradzisz. Pozdrowienia
leander Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Swietny ten b&w! W dalszych wersjach jakos zanika wykrecony, straszny charakter postaci. Szczegolnie ten czerwony akcent psuje efekt jak dla mnie.
Zuczus Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Napisano 18 Wrzesień 2008 Cieszę się, że się podoba :) atheg - no mam nadzieję, że się nie wyłożę przy innych ujęciach :P leander - mi też z kolorem coś nie pasuje :/ ciągle mam z tym problem, lepiej czuję się w b&w... a tutaj takie drugie podejście do tematu, co o tym sądzicie?
atheg Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Tamten byl juz fajny, a ten moim zdaniem duuuuzo fajniejszy. Moze zapozczylbym z tamtego nogi bo stal w taki dziwny, wykoslawiony sposob. powodzenia!!!
Zuczus Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Napisano 18 Wrzesień 2008 Postaram się wszystkie pociągnąć do końca :) a na razie jeszcze jeden szkic... Pozdrawiam :)
Łukasz Misztela Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 ooo widzę że się rozkręcasz:) fajnie jak byś to jeszcze w kolorku puknął :)
JakkaS Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 Drugi najlepszy...ale w sumie każdego można by pociągnąć dalej.
Zuczus Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Napisano 28 Wrzesień 2008 uff, update w pierwszym poście dziękuję wszystkim za komentarze i pozdrawiam :)
leander Napisano 29 Wrzesień 2008 Napisano 29 Wrzesień 2008 (edytowane) Ciekawy ten final. Fajna technika. Efektowna. Widac duzo swobody i wolnosci w tworzeniu tych zakreconych form. Problem, ze malo koszmarne to stworzenie. Mi sie kojarzy z jakims niezwykle sprawnym fizycznie wojownikiem, takim ninją przyszlosci. Czyms co Cie potnie na kawalki zanim zdazysz sie tego przestraszyc :) Edytowane 30 Wrzesień 2008 przez leander
atheg Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 Absolutnie zgadzam sie z Leandrem jesli chodzi o pochwaly pod twoim adresem. Strasznie lubie jak ktos ma warsztat pozwalajac mu na pelen luz w kreacji. Twoja pracka dla mnie byla jedna z trzech najlepszych w tej edycji CC. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi