Napisano 7 Wrzesień 200816 l Ok, finał. Co prawda nie jest tak dopracowany jak bym chciał, ale już nie zdążę więc wrzucam :) a tutaj link do nieco większej wersji: http://i25.photobucket.com/albums/c55/Zuczus/Concept%20Art/koszmarfinalduzy.jpg Edytowane 28 Wrzesień 200816 l przez Zuczus
Napisano 8 Wrzesień 200816 l Autor dziękuję bardzo za powitanie i cieszę się, że się podoba :) czas na update... wszelkie uwagi mile widziane pozdrawiam
Napisano 8 Wrzesień 200816 l Coś mi się wydaje że też mógłbyś lekko poprawić pozę ... i może trochę urozmaicić postać... sam nie wiem... chmmm ... podoba mnie się też ...;]
Napisano 9 Wrzesień 200816 l Pozycja jest moim zdaniem fajna, wykoslawiona taka. Swietny tez jest technicznie i podoba mi sie kolorystyka. Przy takich monstrach zawsze mam lekka obawe jak beda wygladaly w innym ujeciu bo w sumie nie wiadomo co sie tam czego trzyma :) Ale z niecierpliwoscia czekam jak sobie z tym poradzisz. Pozdrowienia
Napisano 9 Wrzesień 200816 l Swietny ten b&w! W dalszych wersjach jakos zanika wykrecony, straszny charakter postaci. Szczegolnie ten czerwony akcent psuje efekt jak dla mnie.
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Autor Cieszę się, że się podoba :) atheg - no mam nadzieję, że się nie wyłożę przy innych ujęciach :P leander - mi też z kolorem coś nie pasuje :/ ciągle mam z tym problem, lepiej czuję się w b&w... a tutaj takie drugie podejście do tematu, co o tym sądzicie?
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Tamten byl juz fajny, a ten moim zdaniem duuuuzo fajniejszy. Moze zapozczylbym z tamtego nogi bo stal w taki dziwny, wykoslawiony sposob. powodzenia!!!
Napisano 18 Wrzesień 200816 l Autor Postaram się wszystkie pociągnąć do końca :) a na razie jeszcze jeden szkic... Pozdrawiam :)
Napisano 19 Wrzesień 200816 l ooo widzę że się rozkręcasz:) fajnie jak byś to jeszcze w kolorku puknął :)
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Autor uff, update w pierwszym poście dziękuję wszystkim za komentarze i pozdrawiam :)
Napisano 29 Wrzesień 200816 l Ciekawy ten final. Fajna technika. Efektowna. Widac duzo swobody i wolnosci w tworzeniu tych zakreconych form. Problem, ze malo koszmarne to stworzenie. Mi sie kojarzy z jakims niezwykle sprawnym fizycznie wojownikiem, takim ninją przyszlosci. Czyms co Cie potnie na kawalki zanim zdazysz sie tego przestraszyc :) Edytowane 30 Wrzesień 200816 l przez leander
Napisano 30 Wrzesień 200816 l Absolutnie zgadzam sie z Leandrem jesli chodzi o pochwaly pod twoim adresem. Strasznie lubie jak ktos ma warsztat pozwalajac mu na pelen luz w kreacji. Twoja pracka dla mnie byla jedna z trzech najlepszych w tej edycji CC. Pozdrawiam