Bati Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Witam Za każdym razem jak używam funkcji Push wywala mi taki błąd :/ Dla pewności zrobiłem nowy obiekt i dzieje się to samo może ktoś wie jak mi pomóc ?? Będę wdzięczny za każdą pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie jest w 3ds maxie jakaś funkcja która umożliwia to co Push?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 funkcja shell jest podobna. a i nie rob tego push na edge tyklo na modelu calym, po wczesniejszym zdetachowaniu obiektu (buta) z tej nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwq Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Cały max 2009 to jeden wielki błąd :/ Spróbuj zainstalować do niego, jeżeli jeszcze nie masz, Service Pack 1. http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=11384420&linkID=9241178 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bati Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 (edytowane) pwq mam już zainstalowany SP1 ale nic to nie pomogło :/ Ps.hcpiter shell ładnie działa :) a odnośnie push to czy cały model czy tylko edge jest zaznaczone to bez różnicy i tak błąd wyskakuje :/ Edytowane 8 Wrzesień 2008 przez Bati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi