Gość ttoommaass2 Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 (edytowane) Witam. Możecie napisać jak w 3ds maxie 9 zrobić ruch kamery taki jak w FPSach :P , tzn. jak nacisnę np. strzałkę do góry to kamera pójdzie do przodu. I jak zrobić żeby kamera się obracała razem z kursorem myszki? Proszę o w miarę dokładne wytłumaczenie :) Będę bardzo wdzięczny za pomoc :D Edytowane 9 Wrzesień 2008 przez ttoommaass2
JmTm00 Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 w prawym dolnym rogu poszukaj i kliknij na ikonke bucików :]
Gość ttoommaass2 Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 hehe bardzo śmieszne :P pytam poważnie. Chcę zrobić taki mały program/grę że chodzę po pomieszczeniu jakimś :) możecie mi pomóc ?
Tas Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 hmm chyba ttoommaass2 ma inne poczucie humoru :P masz hotkeya na arrow_up do FPS mode :) pozdr!
mirach Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Chcę zrobić taki mały program/grę że chodzę po pomieszczeniu jakimś mam nadzieje ze wiesz ze w Maxie sie nie robi gierek?
Gość ttoommaass2 Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Dzięki za odpowiedzi, ale w takim razie jakich programów mogę użyć do zrobienia takiego programu? Po wykonaniu modeli w 3ds.
piotrek Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Do zrobienia programu? Możesz użyć Microsoft Notatnik i jakiś kompilator.
mirach Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Ja polecam Notatnik SP albo Notatnik ++ fajnie koloruja skladnie.
Rekomendowane odpowiedzi