Napisano 9 Wrzesień 200816 l Witam. Możecie napisać jak w 3ds maxie 9 zrobić ruch kamery taki jak w FPSach :P , tzn. jak nacisnę np. strzałkę do góry to kamera pójdzie do przodu. I jak zrobić żeby kamera się obracała razem z kursorem myszki? Proszę o w miarę dokładne wytłumaczenie :) Będę bardzo wdzięczny za pomoc :D Edytowane 9 Wrzesień 200816 l przez ttoommaass2
Napisano 9 Wrzesień 200816 l hehe bardzo śmieszne :P pytam poważnie. Chcę zrobić taki mały program/grę że chodzę po pomieszczeniu jakimś :) możecie mi pomóc ?
Napisano 9 Wrzesień 200816 l hmm chyba ttoommaass2 ma inne poczucie humoru :P masz hotkeya na arrow_up do FPS mode :) pozdr!
Napisano 9 Wrzesień 200816 l Chcę zrobić taki mały program/grę że chodzę po pomieszczeniu jakimś mam nadzieje ze wiesz ze w Maxie sie nie robi gierek?
Napisano 9 Wrzesień 200816 l Dzięki za odpowiedzi, ale w takim razie jakich programów mogę użyć do zrobienia takiego programu? Po wykonaniu modeli w 3ds.
Napisano 9 Wrzesień 200816 l Do zrobienia programu? Możesz użyć Microsoft Notatnik i jakiś kompilator.