Elefant Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 (edytowane) Witam! Słowo wstępne - 3 wip'y, raczej szybkie doodle dla rozezniania się w temacie. Od dwóch dni po głowie chodzą mi masy pomysłów, stąd też niezdecydowanie co do koncepcji w pracach. Let the battle begin!:) 1) Koszmar 2)Rodzi się koszmar... 3.Rodzi się koszmar Edytowane 12 Wrzesień 2008 przez Elefant
miriam Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Witam Na Forum :) ciekawe, dynamiczne czekam na więcej. //Powodzenia //Pozdr.
Elefant Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Napisano 12 Wrzesień 2008 god damn it nikomu nie życze, aby miał taką prace jak ja. Mniejsza o to, miałem naprawde mało czasu ostatnio więc jedynie co zrobiłem to wybrałem koncept i zacząłem szybko bazgrolic. Cos sie zaczyna pojawiac,ale napewno wkrótce wezme kolory w dłoń - to co postuje to zimne linie jak narazie. yo!
miriam Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 ee Elefant nie narzekaj na pracę bo zawsze możesz mieć gorszą :), ja do niedawna jeszcze pracowałem w geodezji :D. //Pozdr.
PSychu Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 Udany szkic. To pochylone coś tak jakby puszcza oko? (mowie o tej glowie z lewej strony) czy tylko mnie sie tak zdaje... czekam na kolor
Uriel Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) świetne szkice, tylko pozostaje czekać na następne. moja teczka http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52775 Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez Uriel
atheg Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 Szkoda, ze nie zdazyles. Zapowiadalo sie ciekawie. Bardzo. A jesli moge cos doradzic to na etapie szkicu (niewazne czy cyfrowego czy recznego) staraj sie unikać cieniowanie "w kratkę". Duzo lepie wyglądają "sztrafy" nakładane na siebie pod nieznacznie odchylonymi od siebie kątami. Wyjątkiem jest chęć uzyskania jakiegoś konkretnego efektu np. oddanie struktury materiału lub zastosowanie kratki w technikach rytniczych (linoryt, miedzioryt itp) Pozdrawiam i zycze udanych startów na nastepnych bitwach.
Rekomendowane odpowiedzi