Mr Pank Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 (edytowane) the koszmar koniec nie będe już nic zmieniał zostaje to co jest pzdr ............................................................................................ Edytowane 26 Wrzesień 2008 przez Mr Pank
miriam Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Witaj :) może tym razem ;). Masz fajny szkic więcej może z demona w nim dodaj niż z zoombie. aha i listeczek figowy mu wstaw :D. //Powodzenia //pozdr.
Varmer Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 heh dorwałem twoje rysunki sprzed dwóch lat, człowieku! coś ty jadł przez ten czas żeś się tak wyrobił :] nie wiem jak inni ale ja jestem fanem twojej krechy Pozdrawiam
atheg Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 Suuper. Jest normalnie koszmarny :) Swietna masz te swoja kreche. Kibicuje!
kuna_sFb Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 czy to ten pan, o ktorym ktos gdzies wspomnial, ze legeda? ze dwa lata i postep wrecz historyczny??:D pozdro, szkic masakra
Mr Pank Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 heh, dzięki chłopaki :] wrzucam dalej pzdr
DaRoZ Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 rewela oloweczek ;) szkoda ze go wyzej nie dales i sie nogi odcinaja
Mr Pank Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Napisano 13 Wrzesień 2008 niestety na papierze mi tak wyszło, muszę się przerzucić na A3 dzięki
thirdeye Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 Początek niezly. Faktycznie szkoda ze obciety. Prawde mowiac jesli chcesz robic caly w technikach tradycyjnych to zaczalbym od nowa - kiepska kompozycja moze zarżnąc niezly obrazek. Ale w digitalu moglbys to latwo poprawic.
Mr Pank Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 chyba tak zrobię thirdeye, thx kolor
PSychu Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 Po mojemu relacja kolano-łydka-stopa troche leci (zwlaszcza w jego lewej nodze) ale calość miodzio. Pozdro
Uriel Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 ładne kolorki jak i sam szkic, tylko daj jakieś tło bo biję po oczach.
thirdeye Napisano 21 Wrzesień 2008 Napisano 21 Wrzesień 2008 Czekam na kontynuacje ... chyba bede cie o nia nagabywał :)
leander Napisano 29 Wrzesień 2008 Napisano 29 Wrzesień 2008 (edytowane) W ołówku jakos znacznie lepiej lapiesz proporcje. Swiatlo tez, ale to juz pisalem kiedys. I tak jak szkic jest fajny i zrownowazony, to w kolorze nagle nogi robia sie rachityczne i male, biceps sie powiekszyl do takich rozmiarow, ze przez swoja bulwiastosc i dziwnosc jest to pierwszy akcent, ktory wylapuje widz (moze tylko ja). I tak dalej. Jakos ciagle chyba niepewnie siedzisz w kolorze, bo odbior obu tych wersji jest sporo inny. Aha, w rysunku bardzo fajnie zaznaczasz coreshadow co buduje bryle, ale w kolorze juz jakos tego nie wykorzystujesz. Warto wspomniec, ze cien w tej okolicy warto dac nie tylko ciemniejszy, ale tez bardziej nasycony kolorystycznie. I jeszcze sugerowalbym troche mniej "wybielonego koloru" jaki masz w swietle potworka. Biel w malarstwie rzadko buduje ladne swiatlo, lepiej znalezc kolor. Podmalowalem lekko tors: I mam wrazenie, ze wersja po prawej od razu lepiej siedzi. Lepiej czuc ciezar, ma to jakas "namacalnosc". Ale moze to subiektywne. Edytowane 7 Październik 2008 przez leander
Rekomendowane odpowiedzi