kuna_sFb Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) na poczatku jeden szkic jaki popelnilem, pozniej dorzuce jeszcze kilka zeby miec z czego wybierac. pozdro Edited September 16, 2008 by kuna_sFb Link to comment Share on other sites More sharing options...
leander Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Swietny szkic. Jakis wyjatkowo wysoki poziom w tej edycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 jak kolejne będą podobne to czekam na więcej //Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuna_sFb Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 Heja:p dopiero dzisiejszy wieczor moglem poswiecic na bazgranie (praca), jesli tak dalej pojdzie to bede musial zrezygnowac z tej edycji, a byloby szkoda bo Wasze pracki motywuja do dalszego dzialania. no coz, zobaczymy jak to ze mna bedzie. na razie kolejny szkic, tym razem w kolorze. z poprzedniego rezygnuje bo po kilku dniach mam wrazenie ze lipa straszna:] pozdro i jesli moglibyscie podzielic sie uwagami i wskazowkami, bede bardzo wdzieczny! pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicponim Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 poznieksztalcaj troche ciało, w opisie podane bylo ze to raczej karykatura czlowieka,wiec wyobraznia wyzwolona;] no i smaruj,smaruj;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uriel Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 (edited) ciężko coś na temat tej pracy powiedzieć, myślę że poczekam na swą opinię. moja teczka http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52775 Edited September 16, 2008 by Uriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Pank Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 No dawaj dawaj bo sie nie wyrobisz, zapodaj jakąś dynamiczną poze, twarz może zostać w tej postaci. pozdr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atheg Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Straszna szkoda tej pracy, ze nie zostala ukonczona. Pozdrawiam i zycze udanych wystepow w nastepnych CC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts