Napisano 10 Wrzesień 200816 l na poczatku jeden szkic jaki popelnilem, pozniej dorzuce jeszcze kilka zeby miec z czego wybierac. pozdro Edytowane 16 Wrzesień 200816 l przez kuna_sFb
Napisano 16 Wrzesień 200816 l Autor Heja:p dopiero dzisiejszy wieczor moglem poswiecic na bazgranie (praca), jesli tak dalej pojdzie to bede musial zrezygnowac z tej edycji, a byloby szkoda bo Wasze pracki motywuja do dalszego dzialania. no coz, zobaczymy jak to ze mna bedzie. na razie kolejny szkic, tym razem w kolorze. z poprzedniego rezygnuje bo po kilku dniach mam wrazenie ze lipa straszna:] pozdro i jesli moglibyscie podzielic sie uwagami i wskazowkami, bede bardzo wdzieczny! pozdro!
Napisano 16 Wrzesień 200816 l poznieksztalcaj troche ciało, w opisie podane bylo ze to raczej karykatura czlowieka,wiec wyobraznia wyzwolona;] no i smaruj,smaruj;]
Napisano 16 Wrzesień 200816 l ciężko coś na temat tej pracy powiedzieć, myślę że poczekam na swą opinię. moja teczka http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52775 Edytowane 16 Wrzesień 200816 l przez Uriel
Napisano 18 Wrzesień 200816 l No dawaj dawaj bo sie nie wyrobisz, zapodaj jakąś dynamiczną poze, twarz może zostać w tej postaci. pozdr..
Napisano 30 Wrzesień 200816 l Straszna szkoda tej pracy, ze nie zostala ukonczona. Pozdrawiam i zycze udanych wystepow w nastepnych CC.