Napisano 21 Luty 200421 l Mam pytanko czym się będzie różnić wersja freeware Brasila od komercyjnej ?
Napisano 21 Luty 200421 l rozdzielczoscia max rendera sciagnij i sprawdz najlepiej btw..to genialne posuniecie ze strony splutterfisza.. po raz pierwszy od lat ehh
Napisano 21 Luty 200421 l Chyba nie mieli wyjście i musieli wypuścić do testowanie tego Brazila 1.2.34 bo jak by nie było nie ma to nic wspólnego z poprzednią wersją którą można był zaciągnąc z stronki splutterfish Ten brazil Free jest troszke szybszy od zenka heeheh Pozdrawiam wszystkich miłoścników Brazila:D
Napisano 22 Luty 200421 l dziwary !! ile szybszy ?? sprawdzales ? pokaz jakis test... ale rozdzialka jest kiepska bo chyba 512pix tylko myle sie ?
Napisano 22 Luty 200421 l No niestety ograniczenia są straszne szczególnie co do tych rozdzielczości ale wydaje mi sie ze troszke szybciej chodzi DOF ale przyznam sie ze zrobiłem 2 małe testy i wywaliłem to P.S Fajny ten tutorial Avi tylko tak dalej Brazil rules
Napisano 25 Luty 200421 l dziwary !! zrob maly tescik Dofa porownanie szybkosci :) to twoje zadanie na jutro :) oczywiscie jesli chcesz :) bedzi efajnie jak cos konkretnie tu zamiescisz jeszcze nie instalowalem Rio i nie wiem jak to wyglada, niestety ale w nowym Zenku12 Dofi jest moze deko szybszy..ale tylko troszeczke :(