ortheza Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 (edytowane) Braklo weny na wykonczenie, no ale trudno. Jako final numer pierwszy: ---------------------------------------- Na razie luzne szkicowanko ołowkowe, Edytowane 28 Wrzesień 2008 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 2-gie podejscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 fajny ten kolorek ale i tak bym stawial na szkic (ten pierwszy z prawej) zdecydowanie ma zadatki na fajnego koszmarka i dynamika mniam mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) tak kolorki są świetne. szpony tylko troszkę dziwnie wyglądają. moja teczka http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52775 Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 podoba mi się, szkoda że go nieco przyciąłeś z lewej strony, szpony odrobinę zagiąć do tyłu. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 3-cie podejscie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Motyw z tymi niby szponami obejmujacymi tors (przynajmniej ja to tak widze) jest rewelacyjny. Problem, ze cala postac jest malo straszna, troche groteskowo smieszna, ale poniewaz wyglada to na zaplanowane dzialanie (włosy, zęby), to praca sie broni. Strasznie mi sie podobaja szkice, szczegolnie te dwa w lewym gornym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Bardzo mi się podoba głowa i górna część tego pana, chociaż poza jak dla mnie jest zbyt udziwniona, ;] ja bym tu wydłużył i wyszczuplił tułów, łapy mogą zwisać wzdłuż niego, zastanowił bym się nad ptasimi nogami bo mi się natychmiast kojarzą z kurzymi :) Poza tym efekt mogły by dodać np larwy wyłażące z rejonu włosów i jakiś otworów wzdłuż ciała ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Bardzo fajnie jest, aczkolwiek zgodze sie z przedmowca ze uklad ciala potwora jest jakis taki dziwny. Troche jakby sugerowal ze koszmar sam sie przestraszyl czegos jeszcze gorszego co jest poza kadrem :) Pozdrawiam i trzymam kciuki za updaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Pracka bardzo zacna aczkolwiek troszke za malo w niej mroku jak na temat konkursu. Poza tym mam dziwne odczucie jak by się ten koszmar do mnie uśmiechał :) ... ... ale co by nie mówić arcik robi wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 no chcialem wlasnie uzyskac takie polaczenie, szpony "kurze" tez zamierzone. Ale moze faktycznie za mlo "straszne" jescze podzialam. Dzieki za uwagi, pozwalaj zerknac na pracke z innego punktu widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Ten pierwszy (żółty) chyba najlepszy...wygląda jak by stał gdzieś koło płonących zgliszczy czy coś..i czekał żeby dopaść jakiś ludzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Latajacy czlonek rodzinki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Fajny..ale nadal moim faworytem jest ten o którym pisałem w poście powyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 olowkowa wersja pierwszego monstrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Ciekawie sie prezentuje plansza finalowa, zestawienie koloru z olowkiem. Fajna przestrzen i kolory w finale. Jakbym mial sie czepiac koszmarnosci, to mam wrazenie, jaby ten stwór sie niepewnie czail, troche jak przestraszony pies, który sie odgraża, warczy, szczeka, wygina szyje, ale boi sie podejsc i ugryzc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi