Napisano 14 Wrzesień 200816 l Witam Dawno mnie tu nie bylo... Wrzucam wstepny szkicek z nadzieją ze bedzie cos widac (monitorek nie do tych celow). Edytowane 23 Wrzesień 200816 l przez PSychu
Napisano 15 Wrzesień 200816 l Autor dzieki za mile slowo :) robie malutki update bo moj koszmar wyglądal na zdecydowanie przerażonego...
Napisano 16 Wrzesień 200816 l naprawdę ładne kolorki, tylko w drugim trochę ta jaskrawa obwódka wokoło głowy denerwuję, poza tym zapowiada się ładnie. moja teczka http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52775 Edytowane 16 Wrzesień 200816 l przez Uriel
Napisano 17 Wrzesień 200816 l Autor dzieki Uriel, co do tych obwódek to po prostu są to linie rysowane przy szukaniu zarysow postaci(chyba bazgralem nie po tej warstwie co trzeba). w koncowej wersji ich nie będzie(a przynajmniej nie takie przegiete :) kolejny update, tym razem juz z docelową jak mi sie wydaje bryłą koszmarka. teraz jak czas pozwoli pomęcze troszke szczegoly...
Napisano 18 Wrzesień 200816 l tak tak teraz wygląda to lepiej, nadal ładną kolorystykę trzymasz, tag trzymać
Napisano 18 Wrzesień 200816 l kurcze, wygląda to bardzo poważnie,może przydałoby sie obniżyć cień na klacie powodzenia
Napisano 23 Wrzesień 200816 l Autor kolejny upek dalej poszukiwania... nie bardzo potrafie znalezc sposobu zeby stal sie faktycznie koszmarny... i dzieki koledzy za sugestje. nad klatą powoli zaczynam pracowac a oczka, jasne ze zmienie i to chyba z calą facjatą bo jak po 2 dniach na to spojzalem... po prostu koszmar :)