Gość Uhahandy Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Chcę uratować render, który miał automatycznie zapisać się do jpg. Po zakończeniu renderingu (4000x3200 px) widzę komunikat, jak na obrazku "Image I/O Error". Retry- niczego nie zmienia. Cancel- nie wcisnąłem. render jest cenny. Egzamin za pasem.. Doceniam każdą pomoc. R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Kliknij na ikonce dyskietki w lewym górnym rogu okna z podglądem renderu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Uhahandy Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 bez szans. ikonka jest nie aktywna. także nie mogę powiększyć obrazu. ___ dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 a nacisnąłeś 'Cancel'? Podgląd powinien zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Uhahandy Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 nie nacisnąłem. mam wątpliwości.. do tej pory render tkwił w cashu nawet po zamknięciu okna podglądu; jednak nigdy nie miałem komunikatu (z obrazka). sprawa jest gruba więc chucham na zimne. jeśli obraz zniknie bezpowrotnie, jestem w lesie. dlatego szukam rozwiązań alternatywnych do cancel (jeszcze przez 10min), pózniej "cancel"._ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Trochę po czasie, ale co tam - o ile się nie mylę, to chcesz zapisać plik do nieustniejącej lokalizacji, retry nic nie da, no chyba, że utworzysz mu odpowiedni dysk i folder - dajesz cancel - podgląb w VFB zostaje i możesz zapisać ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Uhahandy Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 jest ok. cancel + udany zapis. dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi