Orzech102938 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Tak jak w temacie, chciałem się dowiedzieć jak można zrobić takie światła jak na tym filmiku http://pl.youtube.com/watch?v=czQJ6MjnmHo w 06:00 minucie. Chodzi mi konkretnie o światło, które się wydobywa ze świateł samochodu. Czekam na odpowiedz i z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makko Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Ot cylinderek z modyfikatorem tape, dodana iluminacja i przezroczystoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Chcesz powiedzec, ze ten koles zrobił te volumelighty z cylindra? Nie przekonuje mnie to za bardzo... Nie mowiac o tym efekcie glow w czasie rzeczywistym migaczy. Nie mam pojecia jak mozna by bylo zrobic cos takiego i to jeszcze sprawnie tak modyfikować. Co to za okno wogole, w ktorym ten koles tak nawija tymi suwakami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makko Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 A jak bys to zrobil inaczej i dlaczego to nie moze byc cylkinder? A okienko? Pan pewnie sobie napisal skrypcik i ma swoj setup do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi