Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 (edytowane) Witam. Szybkie szkice , w wiekszości a`la prima (jeśli tak można mówić o rysunkach).........generalnie nie gustuję w takiej tematyce/stylistyce, ale przełożony poprosił mnie abym wyznaczył jakiś tam kierunek dla modelarzy 3d. Robiłem je bardzo szybko...(wódz 30 sek, indianin z ręką minute), żeby mieć to z głowy....Przyznam, że mimo iż jestem wrogiem Disneyowego kiczu, to jednak sprawiło mi frajdę rysowanie tych niezobowiązująch kulfonów. Teraz pracuję nad czyś bardziej w moich klimatach rysunkowych, jak coś z tego wyjdzie, to pokażę. Pozdrawiam wszystkich miłośników grafiki komputerowej i programów 3d. Edytowane 21 Wrzesień 2008 przez Brat kuzyna mojej ciotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Zaszalałeś :) Co na to wspomniani modelarze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 (edytowane) Wymodelowali po swojemu Edytowane 21 Wrzesień 2008 przez Brat kuzyna mojej ciotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi