Anonymous Napisano 27 Marzec 2002 Napisano 27 Marzec 2002 Pomożcie ! Jak zaimportować *.ai w maxie ? Nie chce mi tego robic ... :(
rooter Napisano 27 Marzec 2002 Napisano 27 Marzec 2002 hmm... *.ai ? Osobiscie pierwsze slysze. :( Ale tak Offtopic to z takim postami to do dzialu POMOC na przyszlosc ..... :P
saygon Napisano 27 Marzec 2002 Napisano 27 Marzec 2002 Od czego jest to rozszerzenie??Raczej nie od niczego znanego.- Spróbuj poszukać -plugugina do tego rodzaju importu.
marczak Napisano 27 Marzec 2002 Napisano 27 Marzec 2002 ai - adobe illustrator niektorzy wlasnie w ai rysuja spline\'y i pozniej importuja je do maxa, jako ze ten nie posiada zadnych specjalistycznych narzedzi do rysowania krzywych. import ai = file->import :D
Khunu Napisano 30 Marzec 2002 Napisano 30 Marzec 2002 Może by w Adobe Illustrator wyeksportować do jakiegoś innego formatu (wektorowego) odczytywanego przez max\'a. Nigdy nie widziałem Illustratora z bliska, ale może to jakaś myśl... W każdym razie intencje miałem dobre :)
VTG Napisano 2 Maj 2002 Napisano 2 Maj 2002 Panowie kwestia jest podobno bardzo prosta trzeba w ustawieniach Windowsa jako znak dziesietny czy jakos tak zmienic kropke na przecinek lub odwrotnie i bedzie chodzic :mad:
dreda Napisano 16 Sierpień 2002 Napisano 16 Sierpień 2002 Witam... Nie jest to takie trudne jak się uważa... Wystarczy przy Save w Illustratorze wybrać wersję 3.0/3.2...
Rekomendowane odpowiedzi