Polik Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 Witam! Przedstawiam ponizszy layout. Dlugo myslalem zanim cos mi do glowy wpadlo. Mnie osobiscie sie podoba i jeszcze nie zdazylo sie znudzic :) Zapraszam do komentowania Pozdrawiam!
Maceo Napisano 21 Wrzesień 2008 Napisano 21 Wrzesień 2008 Ktoś kto kupuję estetykę zdjęć ślubnych (zwłaszcza takich z kwiatkiem, w którego tle są przypadkowi ludzie) kupi też estetykę stronki. Mogę się przyczepić do sensu nie dawania nic oprócz menu z 3-4 linkami na stronie głównej.
Polik Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Napisano 21 Wrzesień 2008 zdjecie z kwiatkiem jest przypadkowe, bo nie mam zadnych slubnych zdjec.
Maceo Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Także zostaje się przyczepić do: Wywal tą podstronę gdzie nie ma nic oprócz menu i otwórz od początku na stronie np. O sobie. Pamiętaj - im mniej kliknięć żeby zobaczyć treść tym lepiej. Jest też taka zasada 3 kliknięć, że nie robi się stron (serwisów), gdzie dotarcie do jakiejś informacji potrzebuje więcej niż 3 kliknięć...
torm Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 (edytowane) zmniejsz cień pod ramką... lub go całkiem usuń ---edit--- tzn. ja bym tak zrobił;) Edytowane 16 Październik 2008 przez torm
Rekomendowane odpowiedzi