Napisano 19 Wrzesień 200816 l Witam! Przedstawiam ponizszy layout. Dlugo myslalem zanim cos mi do glowy wpadlo. Mnie osobiscie sie podoba i jeszcze nie zdazylo sie znudzic :) Zapraszam do komentowania Pozdrawiam!
Napisano 21 Wrzesień 200816 l Ktoś kto kupuję estetykę zdjęć ślubnych (zwłaszcza takich z kwiatkiem, w którego tle są przypadkowi ludzie) kupi też estetykę stronki. Mogę się przyczepić do sensu nie dawania nic oprócz menu z 3-4 linkami na stronie głównej.
Napisano 21 Wrzesień 200816 l Autor zdjecie z kwiatkiem jest przypadkowe, bo nie mam zadnych slubnych zdjec.
Napisano 22 Wrzesień 200816 l Także zostaje się przyczepić do: Wywal tą podstronę gdzie nie ma nic oprócz menu i otwórz od początku na stronie np. O sobie. Pamiętaj - im mniej kliknięć żeby zobaczyć treść tym lepiej. Jest też taka zasada 3 kliknięć, że nie robi się stron (serwisów), gdzie dotarcie do jakiejś informacji potrzebuje więcej niż 3 kliknięć...
Napisano 2 Październik 200816 l zmniejsz cień pod ramką... lub go całkiem usuń ---edit--- tzn. ja bym tak zrobił;) Edytowane 16 Październik 200816 l przez torm