Airborn Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Witam jak w temacie poszukuje tutoriali nielota te co robil samochód lancera evo:) szukałem po forum i google znalazłem tylko inne a tych nie mogłem :( jak by ktos je miał to prosze was o linka :) pozdrawiam Airborn Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Jakbyś szukał po forum to byś autora znalazł i zapytał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzzy Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 http://twrobel.webd.pl/max3d/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marshall Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 mam pytanko ponieaz tutek nielota co do evo jest super i w ogole cud miod orzeszki, ale jest nagrany w jakims ciezkim formacie w ktorym nie mozna przewijac ani do przodu ani do tylu. Zna ktos moze program zeby to zmienic nie wiem odtwarzac jakos inaczej aby mozna bylo robic w/w ? Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzzy Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 Masz dwie opcje: 1. Zainstalować odtwarzacz który obsłuży taki rodzaj pliku, np. SMplayer 2. Naprawić plik, żeby można go było odtworzyć każdym odtwarzaczem: - pobierz ten program [klik] - rozpakuj go - przenieś do katalogu do którego rozpakowałeś program pliki z wideotutorialem - kliknij 2 razy na plik "Reindex.bat" Mam nadzieję że to pomoże :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viater Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Ja też rzuciłbym okiem, ale już zawiesili działalność pliku na tym serwerze. Może jest inne źródło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts