Airborn Napisano 20 Wrzesień 2008 Napisano 20 Wrzesień 2008 Witam jak w temacie poszukuje tutoriali nielota te co robil samochód lancera evo:) szukałem po forum i google znalazłem tylko inne a tych nie mogłem :( jak by ktos je miał to prosze was o linka :) pozdrawiam Airborn
piksar Napisano 20 Wrzesień 2008 Napisano 20 Wrzesień 2008 Jakbyś szukał po forum to byś autora znalazł i zapytał
Marshall Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 mam pytanko ponieaz tutek nielota co do evo jest super i w ogole cud miod orzeszki, ale jest nagrany w jakims ciezkim formacie w ktorym nie mozna przewijac ani do przodu ani do tylu. Zna ktos moze program zeby to zmienic nie wiem odtwarzac jakos inaczej aby mozna bylo robic w/w ? Pozdr
Muzzy Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 Masz dwie opcje: 1. Zainstalować odtwarzacz który obsłuży taki rodzaj pliku, np. SMplayer 2. Naprawić plik, żeby można go było odtworzyć każdym odtwarzaczem: - pobierz ten program [klik] - rozpakuj go - przenieś do katalogu do którego rozpakowałeś program pliki z wideotutorialem - kliknij 2 razy na plik "Reindex.bat" Mam nadzieję że to pomoże :-)
viater Napisano 24 Czerwiec 2009 Napisano 24 Czerwiec 2009 Ja też rzuciłbym okiem, ale już zawiesili działalność pliku na tym serwerze. Może jest inne źródło?
Rekomendowane odpowiedzi