fotoas Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 nawet nie myslcie ze bedzie part2 bo nie bedzie chyba ze si ebede smiertelnie nudzil a tym czasem PART1 tutorialek pozdrowka FotoAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 wypas fotoas .... to jak mówisz, kiedy 2 część? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 22 Luty 2004 Autor Share Napisano 22 Luty 2004 2 czesc juz jest.. tylko w poniedzialek trzeba to wrzucic na Ever na server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 ho ho - całkiem fajny tutek !!! dzieki !!! a czy 2 ga cześć bedzie bardzie zaawansowane ustawinia omawiac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Luty 2004 Share Napisano 24 Luty 2004 Ciekawa oprawa dźwiękowa :D W temacie Brazila nie jestem ale komentarz mnie wciągnał na pełne 18 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 24 Luty 2004 Autor Share Napisano 24 Luty 2004 boba_ 2 czesc omowi podobne zagadnienie tylko na troszke innej scenie, i po 4 browcach,.. rozwiazalem tam pewien problem ktory czasem sie pojawia przy ustawach fotonufff leander_jako pierwszy solisz mi tu taki komplement.. milo.dzieki.Mino ze nie lubie komplementuff. Bez vocalu taki tutek jest suchy i biedny.. inaczej sobie tuta nie wyobrazam czesc 2 bedzie w jeszcze lepszej oprawie vocalnej.. od razu sory za usterki ktorych tam wiele pozdrufka fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 obejrzałem tutorialka i mam jedno putanko natury technicznej: jakim dysponujesz sprzętem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 \"i po 4 browcach\" - no ;) to rozumiem ze taraz komentarz bedzie w pełni płynny ;);) pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Ciekawy tutorial i świetny komentarz, taki życiowy :) PS. LHT - zmienjsz avatar do 100x100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 25 Luty 2004 Autor Share Napisano 25 Luty 2004 mam duala 1Ghz na PIII hehe. zplynnym komentarzem to racja, lepiej mi troszk eposzlo na nietrzezwo, ale niestety nie mam gdzi eumiescic czesci 2 wiec ten kto sie wyrobil ze sciaganiem czexci 2 to jego.Niestety nie ode mnie to zalezy pozdrawiam fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Ten tutek to piekna sprawa a z komentarza zlewalem miejscami :D Zanim obejrzalem tutka to jakos nie miales mojej sympatii ale teraz jest ok :D Merytorycznie tez fajnie, przyda mi sie do projektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 no mi tez sie baaardzo przydal ten tutorial, odslonil 2 dobra metode uzywania fotonow a ci ktorym nie pasuje oprawa muzyczna niech spadaja na.... szczaw :D niech ustawiaja boxy bo tutek wypasiony, wiecej takich tutoriali !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Tutek jest bardzo fajny i bardzo pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 FOTOAS DZIĘKI ZA VIDEO TUTKA NA TEMAT BRAZILKA BARDZO ALE TO BARDZO POMAGA,OBY TAKICH TUTKÓW JAK NAJWIĘCEJ:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 dobra dobra.. nie wkrecajcie juz tu cukru nie wiem kiedy bede mial jeszcze czas i checi cos zrobic... mimo to dzieki za mile slowa cokolwiek one tam znacza teraz to powinno si eposypac fajnych scenek na forum, ale cos widze ze jak narazie to martwo troszke :( pozdr fotoas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sludder Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 hmm nie wiem, czy to tylko mi (I\'m Neo :) ) czy nie, ale ten 2-gi tutek cos nie bardzo chce sie ssac, probuje juz od 1,5 dnia i sciagnie pare kb, i urwie albo stoi w miejscu lub leci po 400 bajtow, nie daloby sie go wrzucic tam gdzie jest 1-szy tutek - na evermota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 niestety 2 czesc nie dziala.. Ever nie ma miejsca na takie duze rzeczy, Adka nawet nie prosilem bo wiem ze odpada..Kto zdazyl sciagnac czesc 2 niech sie podzieli z kolegami :) pozdr FotoAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 A ja zassalem druga czesc, szlo tak 5-7 kilo/sek takze bez przesady, da sie potrachac, odrobina cierpliwosci wystarczy. :) A za tydzien jak mi lacze zmienia to wystawie pliczek na ftp-ie :) See\'ya P.S Fotoas: druga czesc nie jest taka smieszna jak pierwsza !!!! zawiodlem sie ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 jak podacie ftp\'ka to ja moge 2 czesci gdzies wsadzic byle szlo te 5 kb :) i zeby nie skasowali po kilku minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 myszek_.. moge ci wystawic 2 czesc na serwerze FTP na moim dysku nie moge wystawic tego na stale bo mam slabe lacze i raczej byla by to kleska .. jesli masz miejsce by to publicznie wystawic na FTP to daj znac..podam ci namiar FotoAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 17 Lipiec 2004 Share Napisano 17 Lipiec 2004 Ma ktos jeszcze moze 2 czesc tego tutka? jak chcecie ja moge umiescic to u siebie na ftp tylko ja nie mam tego tutka:( mam dosc szybkie to ftp wiec chyba nie bylo by problemow ze sciaganiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2004 zdzielac nowy watek wystawic 2 tutki co by mlodociani gniewni mieli sie z czego uczyc dac mi namiar to wrzuce to na FTP...Piotrze cos czuje ze wielu by chcialo to sciagnac ale moge sie oczywiscie mylic :) Cya FotoAs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Hehe... jakiś Ty skromny fotek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 powiem rewelacja - oby wiecej takich ludzików się starało to była by rewelacja. Kupe dobrej roboty i chęci - jesteś wielki. to tyle dobrych słów jak byś chciał coś jeszcze kiedyś zrobić to zrób coś na temat szkła od a do z. dla ciebie to jest pikus a dla poczatkujacych sa to przydatne tutki jeszcza raz dzieki za poświęcony czas na pewno zaowocuje w podnoszeniu umiejętności ludz zaczynających bawić się z tym wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoas Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2004 hehehe a kto mi zrobi tutka ?? aa ??? nie mam czasu zeby sie w tym babrac a i serce juz nie takie laskawe dla 'poczatkujacych' gdybym byl gejem pewnie kilka bym porobil co innego gdyby jakas panna mnie poprosila.. :).. nie ma sprawy :) ale nie prosi mnie zadna panna, wiec nie da rady panowie :) :) hehe wiem wiem.. jestem do bani hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kilbee Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 bardzo pomocny tutorial stawiam pierwsze kroki w brazilu i chetnie obejrzalbym druga czesc takze jezeli ktos moglby wskazac/udostepnic/wrzucic_na_udostepniony_ftp byloby swietnie; tak btw to wypadaloby sie przywitac.. wiec: czesc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Jutro wrzuce do siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi