graficMac Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 znow mam problem, nie moge przemieszczac tulowia bipeda jedynie obracac itp, (rece , nogi moze przemieszczac i obracac) , chce go ustawiac w innej pozycji...
sly Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 chwyć za mały obiekt w środku miednicy - domyślnie nazywa się "Bip01". pozdrawiam.
graficMac Napisano 23 Wrzesień 2008 Autor Napisano 23 Wrzesień 2008 no wlasnie :/ w tym problem ze zaznaczam zolta miedniczke chce przemiescic w dol i nic,,, 0 reakcji :/ ... rece nogi itd mozna tylko miednicy nie moge ruszac.
sly Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 chwyć za mały obiekt w środku miednicy - domyślnie nazywa się "Bip01". miałem na myśli taki obiekt w kształcie diamencika... wewnątrz Miednicy... pozdrawiam.
graficMac Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Napisano 25 Wrzesień 2008 jak zlapie ten diamencik to caly biped mi sie rusza, jak przytwierdzic jego stopy do podloza ?
graficMac Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Napisano 26 Wrzesień 2008 Spoko, już mam :) jutro wrzuce animacje ... Zapraszam również na swojego bloga, umieszczam tam postępu mojej pracy w 3ds maxie... Nic wielkiego, dopiero zaczynam, jadę na tutkach. -------> http://gro-mac.blogspot.com
Rekomendowane odpowiedzi