Napisano 22 Luty 200421 l Witam. Dopiero raczkuje, wiec jesli ktos ma jakies pomysly co do tego projektu to bardzo prosze wpisywac. Wszystkie komentarze sa bardzo cenne :cool: Pozdrawiam.
Napisano 22 Luty 200421 l witam na forum !! :D w końcu się zarejestrowałeś :) nie jest to narazie cudo ale wierzę, że to jeszcze dopracujesz :) powodzenia [piwo] P.S. będe tu zaglądał :]
Napisano 22 Luty 200421 l hmm no jeszce sporo przed toba ale widze ze masz pomysla a to jest najwazniejsze :D aha zmien jeszce temat bo ten nie jest zgodny z regulaminem !!
Napisano 22 Luty 200421 l Ładne rybki :) Jaki gatunek:)?? Pozatym między akwarium a wodą na dole chyba jest przerwa(przynajmniej tak to wygląda)
Napisano 22 Luty 200421 l a właśnie, zmień temat na \"Obiekt 3D: Akwarium\", bo cię zaraz jakiś modek dorwie ;) żeby to zrobić musisz edytować pierwszego posta :) [piwo] P.S. pracuj, pracuj :D ale mówię ci, lepiej zrób najpierw szafkę :P:D
Napisano 23 Luty 200421 l Oddech: to, ze za zalozyles sobie bez sensu nowe konto nie oznacza, ze musisz zakladac nowy watek o tym samym. Pisz tutaj, ale najpierw popraw temat tak jak pisze Loozack.
Napisano 23 Luty 200421 l tak tylko ze zapomnialem hasla :( i co mam zrobic ?? wypisuje to samo haslo i ciagle nie moge sie zalogowac. skorzystalem tez z opcji przypomninania ale to nic nie daje bo majal jak nie mam tak nie mam. a uzylem tego kola ratunkowego gdzies tak kolo 13 :(