Gość Oddech Pleśni Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 Witam. Dopiero raczkuje, wiec jesli ktos ma jakies pomysly co do tego projektu to bardzo prosze wpisywac. Wszystkie komentarze sa bardzo cenne :cool: Pozdrawiam.
Loozack Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 witam na forum !! :D w końcu się zarejestrowałeś :) nie jest to narazie cudo ale wierzę, że to jeszcze dopracujesz :) powodzenia [piwo] P.S. będe tu zaglądał :]
Archangel Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 hmm no jeszce sporo przed toba ale widze ze masz pomysla a to jest najwazniejsze :D aha zmien jeszce temat bo ten nie jest zgodny z regulaminem !!
illy Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 Scianki akwarium za grube, kto to podniesie (nawet bez wody) :)
Master Kiełbaster Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 Ładne rybki :) Jaki gatunek:)?? Pozatym między akwarium a wodą na dole chyba jest przerwa(przynajmniej tak to wygląda)
Loozack Napisano 22 Luty 2004 Napisano 22 Luty 2004 a właśnie, zmień temat na \"Obiekt 3D: Akwarium\", bo cię zaraz jakiś modek dorwie ;) żeby to zrobić musisz edytować pierwszego posta :) [piwo] P.S. pracuj, pracuj :D ale mówię ci, lepiej zrób najpierw szafkę :P:D
dr Ug Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 Oddech: to, ze za zalozyles sobie bez sensu nowe konto nie oznacza, ze musisz zakladac nowy watek o tym samym. Pisz tutaj, ale najpierw popraw temat tak jak pisze Loozack.
Gość Oddech_Pleśni Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 tak tylko ze zapomnialem hasla :( i co mam zrobic ?? wypisuje to samo haslo i ciagle nie moge sie zalogowac. skorzystalem tez z opcji przypomninania ale to nic nie daje bo majal jak nie mam tak nie mam. a uzylem tego kola ratunkowego gdzies tak kolo 13 :(
Gość Oddech_Pleśni Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 i co mam mu napisac ? zeby mi majlem haslo przyslal ??
Master Kiełbaster Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 Ty się tak nie chwal bo jeszcze ktoś Twoje chasło zdobędzie :P
Rekomendowane odpowiedzi