Levus Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 (edytowane) Cześć! Mam na zbyciu kompiuterek, jak ktoś jest w potrzebie, zapraszam, tylko Warszawa, bo nie będę tego wysyłał raczej, monitor jest za duży.. Athlon XP 1700 krecony na 1,8 Ghz - nie grzeje się, działa tak już dłuuugo Płyta L7VTA czy coś takiego.. 2x512MB DDR 400 - i dwa sloty wolne dysk Seagate 80 GB 7200 - działa jak należy GeForce 6200 Asus 128MB TV, DVI, VGA - normale obsługuje:p DVD-R LG pudło białe, w zasadzie lekko kremowe:D 4 sloty 5,25",1 slot 1,44" i slot na FDD (ze stacją w środku) Sound i Lan na płycie, do tego dość krowiasty monitor crt IBM 21" na którym pracuje obecnie (tak tak, we własnej osobie!) kineskop płaski wady monitora: -nie jestem pewien czy działa DVI, raczej nie, ja jadę na VGA -czasami obraz się rozmywa, trzeba wyłączyć, odczekać 1-2 minuty, włączyć i będzie ostro, jest to jakiś problem z odświerzaniem albo z trybami wyświetlania, nie wiem ocb.. -ogólnie monitor ma swoje lata i jakościowo najlepiej nie stoi, ale jak ktoś potrzebuje to powinien podziałać jeszcze jakiś czas. Zarówno monitor jak i komputer jest aktualnie używany, więc nie jest to zagrzybiały złom z piwnicy. Mysz i klawisze polecałbym własne... Mogę dorzucić stare głośniki, ale sa dość złomiaste, grają niby... I za to wszystko 350zł do negocjacji... pozdrawiam!:D Edytowane 4 Kwiecień 2011 przez Levus
Manver Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 A czy byłaby możliwość kupienia tylko niektórych "bebechów" tego komputera?
Rekomendowane odpowiedzi