adek Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Na rynku pojawił się już nowy numer magazynu .psd w którym 3D stanowi temat przewodni. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=340
PenGuin Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 genialne - jednym slowem nie ma juz w PL gazetki dedykowanej dla 3d i animacji. Pthosothop to gazeta dla fotografow i amatorow retuszu w PS
Gość BiX Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Aha to mam rozumieć, że nie ma już 3DFX?.. Jak tak to zepsuli mi wszystko... :( 3DFX był o grafice 3D i tego typu programach a .psd o photoshopie.. Po co to łączyć... Nie chce czegoś takiego ^^ :0
Hendels Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 no oglonie lipa ;/ w 3dfxie bylo wszystko o 3d a tu takie miszmasz ;/ dla tych co szopem sie nie interesuja a ciekawi ich grafika 3d to zle rozwiazanie ;/ osobiscie zakupilem 4 numery 3dfxa i naprawde fajne pisemko bylo, uzyteczne przedewszystkim.
scirocco Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 wow, jak czytałem komentarze wczesniej na temat 3dfx to były raczej krytyczne. Ja jestem malutki w maxie ale nie wyobrażam sobie zeby interesować sie maxem czy innym prog 3d a photoshopem juz nie. Często padały argumenty, że wszystko co było w 3dfx było dostepne w necie - choc fakt, każdy woli wydrukowane. Osobiscie Photoshop nawet mi sie podoba - przegladałem ja dawno, jeszcze przed wrzuceniem do niego 3d - tylko ta cena mnie przerażała zawsze.
Rekomendowane odpowiedzi