Jump to content

zestwa do 2500zl

rjdr

Recommended Posts

witam,

składam zestaw za około 2500zł z monitorem z przeznaczeniem 3dmax cad photoshop i mam kilka wątpliwośći będę bardzo wdzieczny za pomoc :) póki co zestaw prezentuje sie nastepujaco

Największy problem mam z doborem karty i generalnie chetnie podcialbym troche koszty teraz jak dolozy sie karte wychodzi ponad 2500 moze macie jakies propozycje gdzie mozna szukac oszczednosci? ram? plyta gl? z góry dziękuje za rady!

pozdrawiam

Ciężko będzie coś uciąć. Zależy co konkretnie masz zamiar robić. możesz wziąć tańsze pamięci, za 200zł, albo kupić jedną kość i drugą potem dołożyć. Jak kupisz tańszą płytę to już ze 100 mniej. Możesz kupić tańszy procesor dwurdzeniowy jeśli nie będziesz intensywnie renderować.

Ja proponuje spojrzeć na proponowane zestawy na forumpc.pl. Bardzo fajne konfiguracje w różnych przedziałach cenowych. I są one co miesiąc aktualizowane. Jedynie procka musiałbyś innego wziąć bo tam wszystkie są podawane na Core Duo a nie Quad.

Pozdro

hmm no to wszystko juz prawie jest dograne

Jedyne pytanie to nadal jest karta biore pod uwage np GeForce 9600GT Galaxy 512MB za 292 ale moze polecicie cos tanszego?

pzdr!