Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jestem początkującym uzytkownikiem 3d max 5.Staram sie uczyc na różnego rodzaju książkach,poradnikach itp.oraz na tutorialach.W wiekszosci z nich pisze zeby zrobic box(pudełko)na podstawie jakiegos zdjecia.O co chodzi z robieniem tego boxa i jak sie go robi?

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem jakie masz tutki ale na początek polecałbym Ci tutroiale z maxa Help>tutorials i jedziesz :) tam jest wszystko napisane dokładnie i po kolei - fakt po angielsku ale po samych obrazkach załapiesz o co chodzi

Napisano

gdzie jest ten help?szukam go i szukam i nie moge znależć.Napisz porsze jaki jest adres to sobie go zobacze.Nie wiem czy dobrze szukam bo szukam narazie na stronie www.max3d.pl

Napisano

Tutoriale maxowe są wbudowane w program, a znajdziesz je tak: -> Main Menu (ten pasek z file/wiew itd.) znajdujesz Help (na samym koncu po prawej) i Tutorials.

W każdej książce (przynajmniej z Heliona) na początku zawsze jest opisanie interfacu itd. Jestem pewien ze jest tam napisane jak zrobic boxa, po za tym podstawy angielskiego Create (ten sam panel co Help) i Standart Primitives\\Box i tworzysz w viewporcie :]

Napisano

mój problem polega na tym ze jak mam jakies zdjecie np.samochodu i na jego podstawie chce ten samochód zrobic w 3dmax to w tutorialach piszą zeby zrobic boxa.I ja właśnie nie wiem jak tego boxa zrobic.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności