Ebor Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 Witam ! Jestem w trakcie robienia stronki... Jest to firma produkująca meble i wyroby dekoracyjne z metalu dzieląca sie również na działy : decoRoom, Architektura Ogrodowa, Płytki Szklane, Ogrodzenia Narazie działa tylko dział decoRoom
Vogel Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 uhh... strasznie nużąca kolorystyka, kompozyycja też nie najlepsza (a jako że jest to strona firmy to musi być przynajmniej estetyczna) no i te Gigantyczne Butony. :-[ Przemysl koncepcje i albo gruntownie przerób albo zacznij od nowa.
leander Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 Jakiś nieświeży ten zielony. I nie za ładnie łączy się z kolorem czcionki - przez to wszystko wygląda jakby było za mocno skompresowane, a to gify, więc teoretycznie powinno być ok.. Powinienem móc kliknąć też na napis a nie tylko na ikonkę. Ew jakoś odznacz ikonke innym odcieniem, bo link wydaje sie martwy. Polecam Carlsberga w kwestii zielonych stron, choć ta aktualna jakaś mało spektakularna. http://www.carlsberg.com/info/
Anonymous Napisano 23 Luty 2004 Napisano 23 Luty 2004 No właśnie zielony musi być to kolor podstawowy firmy, no i te beże też powinny się znajdować na stronie. dzieki za rady i komentarze :)
Ebor Napisano 23 Luty 2004 Autor Napisano 23 Luty 2004 To byłem ja tym Anonymouse\'em :/ zapomniałem się zalogować....
theurgicus Napisano 13 Marzec 2004 Napisano 13 Marzec 2004 ciekawy pomysl na ikonki jako dodatek jednak sama zielen to troche za malo, pewne elementy powinienes wyraznie odznaczyc zeby pokazac klientowi ze cos tam sie dzieje i ze mozna tam kliknac. ciezko jest tak patrzec na strone i zastanawiac sie co gdzie, jak, zaznacz wyrazne granice miedzy blokami informacyjnymi a w nich wyodrebnij elementy - bedzie bardziej przejzycsie a co za tym idzie za usability dostaniesz punkt wiecej, no i oczywiscie wzbogacisz stronke.
theurgicus Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Widze ze nie przemyslales moich uwag i nawet ich nie komentujesz... Wiec powiem wyraznie... przeraza mnie ta zielen, nie kupilbym u nich plytek. Biorac pod uwage dzialalnosc tej firmy wnioskuje ze nie robia tylko zielonych. [Edited on 4-6-2004 by theurgicus]
Ebor Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Napisano 4 Czerwiec 2004 Dzieki theurgicus za rady nie zauwazylem, ze odwiedziles tą stronke i wypowiedziales sie na jej temat. Dopiero teraz czytam i przyznaje Ci racje co do wyodrebnienia kategorii ktore cos w sobie zawirają ze powinny bardziej przyciagac na klikniecie... A zielony dlatego ze charakter calej firmy jest zielono-bezowy. Ps. Firma robi glownie meble z metalu a metal jest ciezki i zazwyczaj takie meble sa czarne - ta kolorystyka miala wprowadzic lekkosc. Pzdr.
theurgicus Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Originally posted by Ebor A zielony dlatego ze charakter calej firmy jest zielono-bezowy. No to juz masz drugi kolor, daj kilka odcieni jednego i drugiego i bedzie zupelnie inaczej.
Rekomendowane odpowiedzi