eric Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Ma do przerenderowania w varay pare animacji wnetrz i boje sie ze z moim kompem moge sie nie wyrobic !dlatego pytam doswiadczonych wyjadaczy czy znacie i czy polecacie jakies farmy renderujace przez internet i jaki jest orientacyjny koszt!! Z gory dziekuje bo pilna potrzeba jest!!!
streaker Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 nie znam, ale zgłoś się do użytkownika wallop, niedawno ogłaszał się, że ma wolne moce przerobowe na poziomie coś 400GHz
arev Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Kalkulowałem sobie ostatnio koszt liczenia na Rebus Farm - dość intensywnie się reklamują na kilku stronach. Wyszło mi, że za godzinę renderowania na sprzęcie ja mój (Intel Quad 3GHz) biorą ok 2,8 euro. Do tego jeszcze doliczyć trzeba "setup fee". Dość kosztowny interes, jeśli nie masz projektu za dziesiątki tysięcy do wyrenderowania :D
zgred Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Do tego jeszcze doliczyć trzeba "setup fee". Tzn co, jesli mozna wiedziec??
streaker Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Pewnie, że pan na miejscu otworzy twój projekt i wskaże nowe ścieżki do zapisu, coś jak 'otwarcie sesji' przy druku zdjęć
arev Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Dokładnie tak :) Tutaj adresik do kalkulatora: http://www.rebusfarm.com/calculate-costs/index_en.html Powiem tylko, że nie sprawdzałem innych ofert, więc może uda się coś taniej znaleźć (na pewno u wallopa ; )
Rekomendowane odpowiedzi