wizz Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Jak w temacie , viewport wiesz sie dosłownie co chwile , na xp32 bylo źle bo czesto sie wieszalo na xp64 jeszcze gorzej jest :) mam gf7900gs sterowniki najnowsze poinstalowalem i nic to niedaje... Co tu moze byc nie tak ? :(
Destroyer Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 dwa monity czy jeden? jak dwa to ustaw sobie horizontal view czyli jeden wielki pulpit a lepszym roziązaniem jest vista x64 mam i chwalę sobie nie to co XP nie trzeba cudować z jednym wielkim pulpitem i działa jak marzenie co byś nie wybrał :) w sterach karty możesz jeszcze wyłączyć multithreading cheers!
wizz Napisano 3 Październik 2008 Autor Napisano 3 Październik 2008 jeden monitor :) wpelni mi starcza :D vista 64 u mnie tak muliła ze nie mam nawet zamiaru myśec i instalowanie tego niby systemu :) pomogło wylonczenie u mnie jednego rdzenia procka... nic innego nie pozostaje
Tomasz_87 Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 jak bys popracował na dwoch monitorach przez jakis czas to po powrocie na jeden nie umial bys juz nic robic w grafice czynp muzyce :) dwa mnitory to jest to, 3 minitory to wypas :D. d laptopa mam podlączony czasem drugi minitor jak cos robie i powiem ze o niebo lepiej sie pracuje :) referkina jednym nitorze a na drugim sobie smigam w majce:D
Rekomendowane odpowiedzi