Kolin101 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 (edytowane) Dokładnie to mi chodzi o to gdzie te opacity mogę znaleźć gdyż chcę to zrobić: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=53057 P.S i jak to dokładnie zrobić by działało (może być tutorial) Edytowane 3 Październik 2008 przez Kolin101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 rozwiń w materiale roletę maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 W standardowym materiale masz jak wół pod self-illumination. No chyba, że szukasz czarno "czarno białej" mapki dla swojego płotka - mam nadziej, że nie o to chodzi. Przykład : stwórz plane, przypisz mu standardowy materiał, a w slocie materiału nazwanym właśnie opacity wstaw mapę o nazwie checker i puść render...masz swój tutorial ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi