Kolin101 Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Dzisiaj w mojej animacji dodałem kamerę by kamera poruszała się za pewnym obiektem no i wszystko elegancko cacy zrobiłem tyle że gdy wyszedłem z kamery na widok perspective to się obraz jakiś taki dziwny zrobił się wszystko rozciągało itp. I teraz moje pytanie: Co zrobić by ten obraz był normalny po wyjściu z kamery i żeby podczas używania kamery taki nie był tylko normalny jaki to jest w max'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 moze przez kamera correction ? ja tak mialem w maxie 9 ze jak wychodzilem po skorekcjonowanej kamerze to mialem porozciagane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 Już nie zdążę sprawdzić czy przez to bo po prostu zresetowałem max'a i zmergowałem wszystko. Ale teraz jedno pytanko żeby nowego tematu nie zakładać: Jak zapisać animację tak żeby np można było ją do Movie Makera wstawić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 do .avi ? f10> range ustaw sobie od 0 do ilus klatek. i w render output daj nazwe pliku i sciezke gdzie ma zapisac i render kliknij i jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 thx . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Co do movie makera - proponuje cos innego i lepszego bo w tym zmontowac cos i zeby to wyglądało graniczy z cudem ;) zgłoś sie na priv. do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi