wezyr512 Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Witam! Mam problem ze swiatlami VRay'a. Gdy renderuje scene ze swiatlami VRayLight w ogole ich nie widac, kiedy zmienie na maxowe wszystko jest normalnie. CO robie zle?
biszkopte Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 wrzuc jakies skriiiny:) to sie dowiemy
hcpiter Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 podaj wiecej szczegolow odnosnie swiatel i ich ustawien tak samo jak i samego ustawienia rendera bo teraz bardzo ciezko cokolwiek powiedziec.
polka dot Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 a czy ustawiłeś vray jako silnik renderujący?:)
wezyr512 Napisano 9 Październik 2008 Autor Napisano 9 Październik 2008 Nie ma po co "skrinow". Jest sobie scena-biore swiatlo vray-ciemno ,jakby go nie bylo. Biore swiatlo maxowe-oswietla normalnie. Ustawilem vray jako render, ustawienia swiatla sa domyslne. Obawiam sie ze moj vray jest do kitu:/ Bo przy renderowaniu z opcja Caustics wywala mi sie caly max:/ Myslalem ze jest gdzies jakis trik na te swiatla.
Gość leopold2 Napisano 31 Październik 2008 Napisano 31 Październik 2008 a ja mam takie pytanie skad wziasc V-ray do 3d max szukam szukam i nie moge znalesc...pleeese
Rekomendowane odpowiedzi