Napisano 24 Luty 200421 l To moja pierwsza praca. Sprzęt jak w podpisie, robiłem to na max 6. Czekam na opinie.
Napisano 24 Luty 200421 l no bardzo ladna jak na pierwsza chcialbym miec takie poczatki, ale niestety musze sie sporo nauczyc
Napisano 24 Luty 200421 l całkiem nieźle dodaj koniecznie rzucane przez łancuch i ławeczkę (czy deskę, niewazne) - będzie o niebo lepiej
Napisano 24 Luty 200421 l w poprzedniej odpowiedzi miało byc: dodaj koniecznie cienie jakoś sie zamysliłem podczas pisania i zapomniałem o jednym wyrazie :)
Napisano 25 Luty 200421 l to na scianie to jest textura z serii .../GROUND i raczej nie bardzo pasuje na sciany! Posadzka z takich \"tajli\" tez cieniutko... Przy tak prostej scenie postaraj sie chociaz uwiarygodnic calosc ladnymi texturami, jest tego masa w sieci... Powodzenia zycze wiec :) Marek
Napisano 25 Luty 200421 l spójż na łączenia scian i podłogi, są liniami prostymi... to bardzo wpływa na odbiór pracy. tak samo jak brak tekstury krat, ostre kanty itd... niezłe początki.
Napisano 25 Luty 200421 l praca jak na poczatek to moze byc, chociaz jesli bys sie postaral to moglo by byc lepiej poza tym to chyba gdzies widzialem taki tutorial ;) ale nie o tym chcialem, chodzi o Twoj komp, mam podobna konfiguracje (plyta i procek), no wiec widze ze masz uaktualniony BIOS z mozliwascia zmiany czestotliwosci magistrali, polecam ustawienie 147 MHz komp dostaje niezlego kopa i masz Athlona 2000 XP :) (przy 150 jest juz niestabilnie :( ) podkrec jesli masz dobry radiator, ja mam CoolerMastera + wiatrak 12cm z regulacja obrotow (wolniejsze obroty ale nic sie nie grzeje :D )
Napisano 25 Luty 200421 l Dzięki wszystkim za opinie, już się biore za poprawki. t0m3k: Mam 1700+, ale \"ręcznie\" zmieniłem mu mnożnik, przez przepalenie i łączenie mostków. Przy takim mnożniku większe FSB powoduje niestabilność. Na procku mam Volcano 7+ i dobrze chłodzi max temp 44*C
Napisano 26 Luty 200421 l 1. ja nie wiem jak ta laweczka by sie przytrzymala na tych lancuchac ;) 2. swiatlo idealne, az zanadto... poczatki, zbytnio nie ma co oceniaac :)
Napisano 26 Luty 200421 l Kazdy musi sie koniecznie pochwalic swoja pierwsza praca, niezaleznie od tego jaka by nie byla, a moze by tak sprobowac naumiec sie chociaz ociupinke, posiedziec i pomyslec nad praca zanim sie cos zaprezentuje ? btw. od pierwszych wypocin jest ten topic: http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9241
Napisano 26 Luty 200421 l Zgadzam się, dlatego jest tu tak mało moich prac :P, pokazujcie coś jeżeli sami uznacie, że prezentuje to już dobry poziom, jeżeli wam się podoba i chcecie poznać opinie innych, a nie każda prace ktora zrobicie... Sorry za OT