elemeledutky Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 (edytowane) Witam, mam problem z pluginem do 3ds maxa 2009. Instaluje vraya, po zakończeniu instalacji nie ma żadnego efektu. Po wejściu na opcje: Launch V-Ray DR spawner otwiera sie na pasku 3dsmax "vraydummy2009.max" - niestety nie da sie go zmaksymalizowac bo ciagle wraca na pasek. Natomiast po normalnym uruchomieniu maxa nie ma obok opcji lighttracer vray'a.. Może ma ktoś pomysł jak to uruchomić, albo jakąś sprawdzoną instalkę vraya?:> Edytowane 27 Marzec 2011 przez elemeledutky
ReflectVision Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 " Może ma ktoś pomysł jak to uruchomić, albo jakąś sprawdzoną instalkę vraya?:>" ja mam ja mam ! http://www.chaosgroup.com/en/2/downloads.html?s=v-ray
Mr_SAN Napisano 11 Październik 2008 Napisano 11 Październik 2008 Po pierwsze to nie uruchamia sie vraya jako program (jak wiadomo to plugin renderujacy) i uruchamiasz go z poziomu maxa (F10) - zakladka na samym dole.
La R Napisano 11 Październik 2008 Napisano 11 Październik 2008 ...po zakończeniu instalacji i podmienieniu paru plików... A przepraszam jak mamy to rozumieć ?!
Mr_SAN Napisano 16 Październik 2008 Napisano 16 Październik 2008 że go nie stac na orginał xD STANDARD :P
La R Napisano 16 Październik 2008 Napisano 16 Październik 2008 Zarra chwilla, demo wersja do nauki wystarczy się mnię wydaję, czyż nie ? ;)
lukos86 Napisano 17 Październik 2008 Napisano 17 Październik 2008 przy wersji demo nic nie musisz podmieniac. Cos mi tu smierdzi lamaniem regulaminu. FUUJ :D
Rekomendowane odpowiedzi