elimo Napisano 13 Październik 2008 Napisano 13 Październik 2008 Przesiadam się z Mentala na Vraya - szybciej podobno i prościej :) Pierwsza pracka w Vrayu. Założenie pracy proste: ma być ciepło i kolorowo. Prosze o sugestie.
tob01 Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 troche wkurza ta powtarzalność tego czegoś nad tymi filarami po lewej, tzn ze nad każdym jest tak samo
elimo Napisano 14 Październik 2008 Autor Napisano 14 Październik 2008 Przesiadam się z Mentala na Vraya - szybciej podobno i prościej :) Pierwsza pracka w Vrayu. Założenie pracy proste: ma być ciepło i kolorowo. Prosze o sugestie. Nikt się nie odzywa.... Czy to znaczy że praca jest tak dobra, czy co? pzdr to All
mariusz89016 Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 Ogólnie sprawia wrażenie fajnej pracy (nie zmieniając faktu, że takową jest), ale mam takie dwa zastrzeżenia: -kadr mi się trochę nie podoba, ale to zależy od gustu -woda jakaś dziwna - faluje, ale za duże te fale - załamuje się w dziwny sposób (tu znowu moje odczucie) Ale ogólnie mi się podoba :D Pozdrawiam, Mariusz
Eden-3d Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 witam, nie bardzo wiadomo co ci tu pisac, czesc sceny jest troche monotonna, korona drzewka wyglada jakby byla doklejona w szopie(mam takie wrazenie moze sie myle) ogulnie ladnie..pozdro
Rekomendowane odpowiedzi