Napisano 13 Październik 200816 l Przesiadam się z Mentala na Vraya - szybciej podobno i prościej :) Pierwsza pracka w Vrayu. Założenie pracy proste: ma być ciepło i kolorowo. Prosze o sugestie.
Napisano 14 Październik 200816 l troche wkurza ta powtarzalność tego czegoś nad tymi filarami po lewej, tzn ze nad każdym jest tak samo
Napisano 14 Październik 200816 l Autor elimo napisał: Przesiadam się z Mentala na Vraya - szybciej podobno i prościej :) Pierwsza pracka w Vrayu. Założenie pracy proste: ma być ciepło i kolorowo. Prosze o sugestie. Nikt się nie odzywa.... Czy to znaczy że praca jest tak dobra, czy co? pzdr to All
Napisano 14 Październik 200816 l Ogólnie sprawia wrażenie fajnej pracy (nie zmieniając faktu, że takową jest), ale mam takie dwa zastrzeżenia: -kadr mi się trochę nie podoba, ale to zależy od gustu -woda jakaś dziwna - faluje, ale za duże te fale - załamuje się w dziwny sposób (tu znowu moje odczucie) Ale ogólnie mi się podoba :D Pozdrawiam, Mariusz
Napisano 15 Październik 200816 l witam, nie bardzo wiadomo co ci tu pisac, czesc sceny jest troche monotonna, korona drzewka wyglada jakby byla doklejona w szopie(mam takie wrazenie moze sie myle) ogulnie ladnie..pozdro