Mortom Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witam, Kolejny raz mam problem z animacją i nie wiem co zrobić. Mój problem polega na tym że jak na obiekt wrzucę animowaną texturę (MOV) to klatki tej animacji nie synchronizują się z renderowaną animacją, przez co powstają takie dziwne przestoje w animacji tekstuy. Ja niewiem jak to naprawić. Zmieniałem ilość klatek w filmiku (MOV) jak i w animacji - sychronizowałem ilosć klatek, ale nic nie pomagało :| troche mnie to wkuża bo mam pomysł na animację a nie moge przejść przez tak prawdopodobnie banalny problem. Posiłbym o jakąkolwiek pomoc :)
mirach Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ja bym to rozwiazal przerobieniem tego mov'a na sekwencje jpg.
Mortom Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 (edited) mirach - a jak skleić sekwencje JPG w MAXie?? Wybacz jestem nemo pod względem animacji :| EDIT: Znalazłem już twoją wypowiedź na ten temat :) i zaspokoiłem swoją ciekawaść... jak by ktoś szukał to podaje linka do wypowiedzi mirach http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=53542&highlight=sekwencja+jpg Edited October 14, 2008 by Mortom
Recommended Posts