Napisano 15 Październik 200816 l Na użytek pewnej animacji, stworzyłem te oto rysunki, poza tym traktuję je jako ćwiczenie. Choć niektórych to śmieszy, to zdradzę wam że moim marzeniem i celem jest dorównać warsztatem Rembrandtowi.....Trzeba na to czasu i pracy. Oczywiście nie chcę być jego naśladowcą....wzorowanie się na mistrzach jest dobre na czas nauki.(który dla mnie właśnie znowu trwa) Edytowane 15 Październik 200816 l przez Brat kuzyna mojej ciotki
Napisano 16 Październik 200816 l Gdzie napisałeś coś śmiesznego? Poważne marzenia, więc walcz, walcz i nie tylko Ty o tym marzysz :D Jeśli to pod animację to zapewne masz tego więcej, prawda ;)
Napisano 16 Październik 200816 l Autor Na razie mogę tylko tyle pokazać, jeśli projekt dostanie dofinansowanie , to będzie więcej rzeczy.
Napisano 20 Październik 200816 l Był tu niedawno taki jeden fan Rembradta, narobił szumu i a potem skasował wszystkie swoje wątki i posty. Ciekawe czy w nowym wcieleniu tez wytniesz wysilek komentujacych w pień..
Napisano 10 Listopad 200816 l Autor Ależ ja nie jestem jego fanem.... tylko imponuje mi warsztat i dzieła, poza tym go nie lubię. Odkąd montuję animatik, mało rysuję. Jeden szkic. A tak pozatym, to mam nadzieje że się nie gniewacie na mnie. Postanowiłem zamknąć etap trollowania i dlatego wystepuje tu pod zmienionym nikiem. Edytowane 10 Listopad 200816 l przez Brat kuzyna mojej ciotki