Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 (edytowane) Na użytek pewnej animacji, stworzyłem te oto rysunki, poza tym traktuję je jako ćwiczenie. Choć niektórych to śmieszy, to zdradzę wam że moim marzeniem i celem jest dorównać warsztatem Rembrandtowi.....Trzeba na to czasu i pracy. Oczywiście nie chcę być jego naśladowcą....wzorowanie się na mistrzach jest dobre na czas nauki.(który dla mnie właśnie znowu trwa) Edytowane 15 Październik 2008 przez Brat kuzyna mojej ciotki
Rembik Napisano 16 Październik 2008 Napisano 16 Październik 2008 Gdzie napisałeś coś śmiesznego? Poważne marzenia, więc walcz, walcz i nie tylko Ty o tym marzysz :D Jeśli to pod animację to zapewne masz tego więcej, prawda ;)
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 16 Październik 2008 Autor Napisano 16 Październik 2008 Na razie mogę tylko tyle pokazać, jeśli projekt dostanie dofinansowanie , to będzie więcej rzeczy.
leander Napisano 20 Październik 2008 Napisano 20 Październik 2008 Był tu niedawno taki jeden fan Rembradta, narobił szumu i a potem skasował wszystkie swoje wątki i posty. Ciekawe czy w nowym wcieleniu tez wytniesz wysilek komentujacych w pień..
Brat kuzyna mojej ciotki Napisano 10 Listopad 2008 Autor Napisano 10 Listopad 2008 (edytowane) Ależ ja nie jestem jego fanem.... tylko imponuje mi warsztat i dzieła, poza tym go nie lubię. Odkąd montuję animatik, mało rysuję. Jeden szkic. A tak pozatym, to mam nadzieje że się nie gniewacie na mnie. Postanowiłem zamknąć etap trollowania i dlatego wystepuje tu pod zmienionym nikiem. Edytowane 10 Listopad 2008 przez Brat kuzyna mojej ciotki
Rekomendowane odpowiedzi