Napisano 19 Październik 200816 l Hej. Nie śmiejcie się proszę, ale mam problem chyba z najprostrzym narzędziem, mianowicie "Select and move". Przyjrzyjcie się obrazkowi poniżej i powiedzcie mi proszę, co zrobić żeby współrzędne x, y i z były znowy podświetlane kolorkami... Plissss pomocy bo ja chyba oszaleję...
Napisano 19 Październik 200816 l wcisnij alt + f4, a potem poszukaj na forum....podpowiem ci "STRZALKI ZNIKNEŁY, HELP" pojawi ci sie 10000000000 takich watkow
Napisano 19 Październik 200816 l Autor Powiem w ten sposób. Problem wydawał mi się tak absurdalny, że nie sądziłam, że ktoś oprócz mnie mógłby mieć z tym problem... Twoja rada z Alt+F4 może się Tobie przydać gdy czytasz takie posty i Cie wkurzają, nie musisz na nie odpowiadać... Ale dzięki, rzeczywiście znalazłam odpowiedź na Forum. Pozdrawiam.
Napisano 19 Październik 200816 l Drogie Bee, nie dziw sie reakcji. Takie pytanie jak twoje, pojawia sie tu srednio pare razy na tydzien. W FAQ istnieje od ladnych paru lat, pomimo tego kazdy uwaza ze jego problem jest wyjatkowy, i nawet nie pofatyguje sie zajrzec do tego FAQ. Dlatego co bardziej zasiedziali urzytkownicy maja juz takich sytuacji lekko dosc.