BeeGirl Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Hej. Nie śmiejcie się proszę, ale mam problem chyba z najprostrzym narzędziem, mianowicie "Select and move". Przyjrzyjcie się obrazkowi poniżej i powiedzcie mi proszę, co zrobić żeby współrzędne x, y i z były znowy podświetlane kolorkami... Plissss pomocy bo ja chyba oszaleję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 wcisnij alt + f4, a potem poszukaj na forum....podpowiem ci "STRZALKI ZNIKNEŁY, HELP" pojawi ci sie 10000000000 takich watkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeGirl Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 Powiem w ten sposób. Problem wydawał mi się tak absurdalny, że nie sądziłam, że ktoś oprócz mnie mógłby mieć z tym problem... Twoja rada z Alt+F4 może się Tobie przydać gdy czytasz takie posty i Cie wkurzają, nie musisz na nie odpowiadać... Ale dzięki, rzeczywiście znalazłam odpowiedź na Forum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 po to jest FAQ by najpierw tak zagladac a pozniej tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 Drogie Bee, nie dziw sie reakcji. Takie pytanie jak twoje, pojawia sie tu srednio pare razy na tydzien. W FAQ istnieje od ladnych paru lat, pomimo tego kazdy uwaza ze jego problem jest wyjatkowy, i nawet nie pofatyguje sie zajrzec do tego FAQ. Dlatego co bardziej zasiedziali urzytkownicy maja juz takich sytuacji lekko dosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeGirl Napisano 20 Październik 2008 Autor Share Napisano 20 Październik 2008 ech... poprawie się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi