Gość Szymon_1906 Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Jestem kompletnym laikiem jeslichodzi o 3D Max'a i wczoraj zaczolem sie nim bawic i mialem taki pasek jak na screenie zaznaczony na czerwono a dzis juz bylo tak jak na tym drugim przykladzie :( Wiem ze to pytanie jest idiotyczne ale naprawde zalezy mi na tym zeby ktos mi powiedzial jak wlaczyc ten pasek spowrotem. Zaznacze ze nie mam wlaczonego "Expert Viev" PS Nie wiedzialem zabardzo gdzie to wsadzic. PS 2 Mam nadzieje ze mnie nie pojedziecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Customize->> customize UI and... -- >set Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 W górnym menu customize>show ui>show main toolbar ps.chyba się zderzyliśmy postami:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Customize -> Custom UI and Default Switcher -> Max Default UI -> Set edit: tak to jest jak sie nie odswierza za czesto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szymon_1906 Napisano 20 Październik 2008 Share Napisano 20 Październik 2008 Dzieki wielkie panowie za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi