Grind Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 Jest to moja pierwsza pracka 3d więc prosze o wyrozumiałość. Robiona w Cinema 4d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 25 Luty 2004 Share Napisano 25 Luty 2004 ładniejsza niz moje pierwsza pracka :) Ogolnie spoko. Oczywiscie mozna sie czepiac i czepiac ale po co skoro to pierwsza pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 Witam nowego Usera :D [piwo] Jak na poczatek to nie jest zle (u mnie bylo zdecydowanie gorzej :) ) najwiekszym mankamentem pracki sa slabej jakosci tekstury rozmazane gdzie sie tylko da: - na dywanie - na scianie - na kominq Pracuj dalej Powodzenia !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 Ja tam ciemnosc widze i dwa swiateklka w tunelu :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi