CiasteczkowyPotwór Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 Witam! Mam kłopot z BluePrintem. Standardowo stworzyłem 4 boxy na każdą, ze stron modelu, poustawiałem i po wyrenderowaniu wszystkie bitmapy wyglądają wyśmienicie. Kłopot jednak w tym, że w czasie modelowania korzystam z tych rysunków, które mam na scenie, a tam niestety ich jakoś jest co najmniej słaba. Szukałem i szukałem, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji, a zatem mogłby mi ktos powiedzieć, gdzie mogę zmienić jakoś wyświetlanej bitmapy na boxie w czasie modelowania? Bo z ogólnym kształem nie ma problemu, ale gdy przychodzi do bardziej precyzyjnej pracy to prztdaloby się mieć to w lepszej rozdzilczości. Z góry dzięki i pozdrawiam
CiasteczkowyPotwór Napisano 23 Październik 2008 Autor Napisano 23 Październik 2008 Nic nie mogę w tym FAQ znaleźć, co bym nie wpisał w wyszukiwarce to zawsze dostaje wiadomość, że nie ma nic spełniającego kryteria....
Bruneq Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 noo prrooszee cie.... załamka.... http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?s=&f=49&page=1&pp=25&sort=lastpost&order=desc&daysprune=-1 przedostatni temat....zapoznaj sie z resztą...przydadzą sie przy dalszej exploracji maxa...urzedzam!! Znikniecie strzalek mial kazdy...
CiasteczkowyPotwór Napisano 23 Październik 2008 Autor Napisano 23 Październik 2008 (edytowane) Nie, już wszystko jasne, sam to znalazłem wcześniej i w ogóle wstyd i hańba :) Po prostu przedtem szukałem w tym FAQ z menu głównego. Dzięki wielkie za pomoc :P A co do FAQ i przeczytania dokładnie wszystkich tematów to miałeś rację, bo już chciałem zadać kolejne oczerniające me imię pytanie :) Edytowane 23 Październik 2008 przez CiasteczkowyPotwór
Rekomendowane odpowiedzi