Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

FINAŁ:

finaut9.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Witam, mial być Batman, ale nastąpiły pewne zmiany:)

no więc wżucam swoje etapy pracy, pzdr.

45162833jw2.jpg

42313675bb3.jpg

63669622rb1.jpg

43370638ju7.jpg

rendery i zdjecia mojego autorstwa zaznaczam:)

Edytowane przez panmalec

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

łożesz. W życiu szkaradniejszaego ironmana nie widziałem :D

Ale tło fajne

Napisano
  • Autor

technika dowolna, model irona w 3d jako podkład, reszta mattepainting;)

Napisano
  • Autor

studium nastroju, no wlasnie ciezko pokazac nastrój goscia w zelaznej masce

powiem ci ze iron byl bardzo wesoły i postanowił sobie poaltac, serio

Napisano

Wyszlo bardzo fajnie, ale to chyba bardziej 3d... bo matte to tu troche malo..

I nie kumam po co to rozmycie...

Napisano

rozmycie ? też nie wiem jakie rozmycie... i... poprzez technikę dowolną leander miał na myśli że można wykorzystać 3d do podmalowania... czyli tak czy siak trzeba by więcej 2d używać w końcu to dział digitalpainting`u ... ;-p

Napisano

Szkoda, ze Batmana wywaliles, swietne to bylo:

http://img370.imageshack.us/img370/6609/coneptyplakatwyw9.jpg

Jakos dolepiony ten ironman do sceny, chyba swiatlo zupelnie inne ma. Przez to tez nieco statyczny wyszedl, jakby wisial na sznurkach w studiu na tle blue screena.

Ale w Batmanie i tu podoba mi sie, ze pracujesz metodycznie. Uzywasz w scenie ograniczonej liczby elementow i szukasz optymalnej "konfiguracji" tych elementów. Wg mnie to wlasnie jest studium, badanie sily oddzialywania roznych wariantów.

Napisano

Zgadzam się plakaty naprawdę niezłe Ironmanem dowaliłeś do pieca, ale mimo to Batman wyszedł Ci bardziej klimatycznie!!

Napisano

Przylacze sie do choru zalobnikow po batmanie :) tamte dwa kadry mialy naprawde mocny impact. I klimat. Na ironmanie (choc swietnym skadinad) zgubil sie nastroj, ktory jest tematem bitwy. Tak sie troche zamiotl pod dywan. Ale i tak jestem pod wrazeniem warsztatu.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no dobra chlopaki, wiem ze batman fajny, ale zmiana nastapiła dlatego bo technicznie bylo niewykonalne, ujecie miasta w renderze niepasowało, poprostu zła perspektywa (jezeli chodzi o concept#2 batmana) wygladało to tak ze stałby on na wiezowcu majacym 1000000pięter, a renderu neichciałem powtarzac bo neimialem sił na kolejne piekło z maxem, to naprawde duzo bydynkow:)

pzdr.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności