Napisano 23 Październik 200816 l FINAŁ: ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Witam, mial być Batman, ale nastąpiły pewne zmiany:) no więc wżucam swoje etapy pracy, pzdr. rendery i zdjecia mojego autorstwa zaznaczam:) Edytowane 28 Październik 200816 l przez panmalec
Napisano 28 Październik 200816 l łożesz. W życiu szkaradniejszaego ironmana nie widziałem :D Ale tło fajne
Napisano 28 Październik 200816 l Autor technika dowolna, model irona w 3d jako podkład, reszta mattepainting;)
Napisano 28 Październik 200816 l Autor studium nastroju, no wlasnie ciezko pokazac nastrój goscia w zelaznej masce powiem ci ze iron byl bardzo wesoły i postanowił sobie poaltac, serio
Napisano 28 Październik 200816 l Wyszlo bardzo fajnie, ale to chyba bardziej 3d... bo matte to tu troche malo.. I nie kumam po co to rozmycie...
Napisano 28 Październik 200816 l rozmycie ? też nie wiem jakie rozmycie... i... poprzez technikę dowolną leander miał na myśli że można wykorzystać 3d do podmalowania... czyli tak czy siak trzeba by więcej 2d używać w końcu to dział digitalpainting`u ... ;-p
Napisano 29 Październik 200816 l Szkoda, ze Batmana wywaliles, swietne to bylo: http://img370.imageshack.us/img370/6609/coneptyplakatwyw9.jpg Jakos dolepiony ten ironman do sceny, chyba swiatlo zupelnie inne ma. Przez to tez nieco statyczny wyszedl, jakby wisial na sznurkach w studiu na tle blue screena. Ale w Batmanie i tu podoba mi sie, ze pracujesz metodycznie. Uzywasz w scenie ograniczonej liczby elementow i szukasz optymalnej "konfiguracji" tych elementów. Wg mnie to wlasnie jest studium, badanie sily oddzialywania roznych wariantów.
Napisano 29 Październik 200816 l Zgadzam się plakaty naprawdę niezłe Ironmanem dowaliłeś do pieca, ale mimo to Batman wyszedł Ci bardziej klimatycznie!!
Napisano 29 Październik 200816 l Przylacze sie do choru zalobnikow po batmanie :) tamte dwa kadry mialy naprawde mocny impact. I klimat. Na ironmanie (choc swietnym skadinad) zgubil sie nastroj, ktory jest tematem bitwy. Tak sie troche zamiotl pod dywan. Ale i tak jestem pod wrazeniem warsztatu. Pozdrawiam
Napisano 29 Październik 200816 l Autor no dobra chlopaki, wiem ze batman fajny, ale zmiana nastapiła dlatego bo technicznie bylo niewykonalne, ujecie miasta w renderze niepasowało, poprostu zła perspektywa (jezeli chodzi o concept#2 batmana) wygladało to tak ze stałby on na wiezowcu majacym 1000000pięter, a renderu neichciałem powtarzac bo neimialem sił na kolejne piekło z maxem, to naprawde duzo bydynkow:) pzdr.