PiotrM Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 Siemka wszystkim od jakiegoś miesiąca interesuje sie 3ds max co sądzicie o tej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 calkiem ladnie, przede wszystkim estetycznie wykonana, niezly nastroj kolorkow, kompozycja poprawna, przeszkadza mi ten duzy eliptyczny cien - moznaby pograc inaczej oswietleniem.. Poza tym bardzo razi ta nieuzasadniona NIEOSTROSC!!! Pamietaj nastepnym razem... Ogolnie pozytywnie to widze:) pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 podpisuje sie pod tym co napisal MareG i chce dodac tylko ze nie podobaja mi sie te zielone odbicia na bateriach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 26 Luty 2004 Share Napisano 26 Luty 2004 a ja podpisuje sie pod tym co napisali moi poprzednicy :D mnie najbardzie razi ta nieostrosc...no i troszke jakby za ciemna P.S. chyba zmienie temat mojej pracy w galerii na \"bardzo maly zegarek\" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi